Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΛΑΟ

Δήλωση του Τάσου Tσιαπλέ, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Η κυβέρνηση δεν είναι γραφείο τύπου, για να ανακοινώνει την καθημερινή μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων του  Covid 19 και την ασφυκτική κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία.

Έχει εγκληματικές ευθύνες απέναντι στο λαό, γιατί εδώ και ένα χρόνο, αρνείται να προχωρήσει στην ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, με μαζικές προσλήψεις μόνιμου και πλήρους απασχόλησης ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, να προχωρήσει στην επίταξη των ιδιωτικών κλινικών μαζί με το προσωπικό τους, να πάρει μέτρα προστασίας της υγείας του λαού σε μεγάλους χώρους δουλειάς, εκπαίδευσης, στα ΜΜΜ.

Αντι να μετρά τους συνανθρώπους μας που χάνονται καθημερινά, να προχωρήσει εδώ και τώρα στην πρόσληψη χιλιάδων μόνιμων νοσηλευτριών-νοσηλευτών και γιατρών στο δημόσιο σύστημα υγείας, στην δημιουργία νέων πλήρως εξοπλισμένων ΜΕΘ, όχι μόνο για τον κορωνοιό, αλλά και τις γενικότερες ανάγκες. Να επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές και το προσωπικό τους και όχι να τις πριμοδοτεί κι από πάνω!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ