ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΕ ΜΑΝΔΡΑ – ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟ “Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ”

“Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας”, συνεχίζοντας τις επισκέψεις τις στα σεισμόπληκτα χωριά του νομού μας επισκέφτηκε – με τους περιφερειακούς συμβούλους Δέσποινα Αράπκουλε και Πέτρο Τσακνάκη – τα δημοτικά διαμερίσματα  της Μάντρας και του Κουτσόχερου. Στην επίσκεψη αυτή ενημερώθηκαν από τους  προέδρους των δημοτικών διαμερισμάτων κ. Καδόγλου και κ. Φονιά σχετικά με το εύρος των ζημιών και τη διαδικασία εκτίμησης και καταγραφών.

Παράλληλα, διατυπώθηκαν ξεκάθαρα οι αγωνίες και τα  προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι αρκετές μέρες μετά τον καταστροφικό σεισμό, όπως για το τι μέλλει γενέσθαι με τις κατεστραμμένες κατοικίες τους και την άμεση  ανάγκη για επιπλέον τροχόσπιτα.

Όπως έχουμε επανειλημμένα επισημάνει σε προηγούμενη επίσκεψη μας σε άλλα σεισμόπληκτα χωριά, η « Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας»  συμπαραστέκεται στους πληγέντες συνανθρώπους μας, ζητά τον ταχύτερο δυνατό συντονισμό του κρατικού μηχανισμού και παρακολουθεί στενά το σχέδιο αποκατάστασης αυτών των περιοχών, με μοναδικό σκοπό την επούλωση των πληγών των κατοίκων και την όσο το δυνατόν ταχύτερη επιστροφή  τους στην κανονικότητα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ