ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΑ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ Π. Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ

Ο σύλλογος τρίτεκνων Ν. Λάρισας πραγματοποίησε σήμερα 21 Μαρτίου 2021 τη 2η διανομή κοινωνικής και ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμόπληκτους των χωριών Αμυγδαλέας, Μάνδρας, Κουστόχερο και Ραχούλας.

Τα είδη που συγκέντρωσαν, τρόφιμα μακράς διάρκειας εμφιαλωμένο νερό και είδη πρώτης ανάγκης ήταν προσφορά των μελών μας, του συλλόγου τρίτεκνων Ν. Μαγνησίας και του προσωπικού ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ περιοχής ΑΤΑ υπό την καθοδήγηση της Σοφίας Πατρικιάδη. Η μεταφορά και διανομή έγινε με τη δωρεάν διάθεση μεταφορικού μέσου από τον κ. Βάϊο Κυριτσάκα.

Επικεφαλής της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας ήταν ο Πρόεδρος Γκόβαρης Δημήτριος και οι κ. Νατσιούλας Ηλίας (Αντιπρόεδρος), Μπουλούμπασης Δημήτριος (Γραμματέας) και Δαούλας Χρήστος ( Μέλος).

Παρά τη συνεχή βροχή μετέβηκαν στα σεισμόπληκτα χωριά και παρέδωσαν τα δέματα στους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων και στην εκκλησία για την περεταίρω προώθησή τους στους πληγέντες.

Στην Αμυγδαλέα στον κ. Γεώργιο Μητράκα,

Στην Μάνδρα στον κ. Σπύρο Καδόγλου,

Στο Κουτσόχερο στον κ. Βάιο Φονιά, και

Στη Ραχούλα στον πάτερ Δωρόθεο.

Διαβεβαίωσε υπήρξε από όλους ότι η ανθρωπιστική βοήθεια που παραδόθηκε θα προσφέρει μεγάλη ανακούφιση στους ευπαθείς πολίτες.

Ο σύλλογος τρίτεκνων Ν. Λάρισας ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν άμεσα και στήριξαν την οργανωμένη αυτή προσπάθεια για την ανακούφιση των πληγέντων. Η προσφορά όλων είναι ανεκτίμητης αξίας.

Θα επακολουθήσουν και άλλες αποστολές παράδοσης ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων.

Κάνουμε έκκληση σε όλους μας να δείξουμε για μια ακόμη φορά το ανθρώπινο πρόσωπό μας, και να αναλογιστούμε την καθημερινή δυσκολία αυτών των ανθρώπων που έχασαν τα πάντα και θα κάνουν πολύ καιρό να ορθοποδήσουν.

Ευχόμαστε στους κατοίκους των περιοχών που χτυπήθηκαν από τον εγκέλαδο, κουράγιο και δύναμη. Η σκέψη όλων μας είναι μαζί σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ