ΜΑΖΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ

Αυξημένη, σε σχέση με τις προηγούμενες φορές, ήταν η παρουσία των εθελοντών αιμοδοτών στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Περιοχής Συκουρίου υπό την αιγίδα του Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π. Τεμπών και την Δημοτική Κοινότητα Συκουρίου, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, για την ενίσχυση της Τράπεζας αίματος.

Η αιμοληψία έγινε με την πιστή τήρηση όλων των πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ για την ασφάλεια των αιμοδοτών αλλά και του υγειονομικού προσωπικού.

Ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, που ήταν παρών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκουρίου, δίνοντας και ο ίδιος  αίμα, ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους εθελοντές αλλά και τους νέους αιμοδότες, για την ανεκτίμητη προσφορά τους στην σημερινή δύσκολη συγκυρία και τόνισε ότι ο βασικός στόχος, που ήταν να συλλεχθούν όσο το δυνατόν περισσότερες μονάδες αίματος, επετεύχθη, καθώς συγκεντρώθηκαν 50 φιάλες αίματος. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους γιατρούς και το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟΥ – ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ για την πολύτιμη συμβολή τους στην εθελοντική αιμοδοσία.

«Η Εθελοντική Αιμοδοσία δεν είναι απλώς μια πράξη αγάπης, αλλά ένα υψηλό έργο ανθρώπινης αλληλεγγύης και ανιδιοτέλειας. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην επόμενη εθελοντική αιμοδοσία», επεσήμανε ο κ. Μανώλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ