“Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ”: ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ

«Γηράσκομεν αεί διδασκόμενοι». Από δημοσιεύσεις στον ηλεκτρονικό τύπο πληροφορηθήκαμε ότι η έδρα της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων και Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας είναι το γραφείο του δημάρχου Τυρνάβου, ο οποίος τυγχάνει να είναι και ο τεχνικός σύμβουλος της ομοσπονδίας.

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή πέσαμε από τα σύννεφα, αλλά μετά την πρώτη έκπληξη κατανοήσαμε ότι ο δήμαρχος αποδεικνύει καθημερινά, με κάθε του πράξη την αντίληψη που έχει για το δήμο και τη δημοτική περιουσία, ενός καθεστώτος προσωπικής ιδιοκτησίας των πάντων.

Βλέπε χρήση δημοτικού οχήματος ως ιδιόκτητο, προσλήψεις συμβούλων, ειδικών συνεργατών κτλ και πληθώρα απευθείας αναθέσεων ως ιδιωτική επιχείρηση, συνδιοίκηση του δήμου με τη ΝΔ, ακολουθώντας πιστά όσα προστάζουν οι κυβερνώντες και πάει λέγοντας.

Επειδή όμως η διακωμώδηση τέτοιων φαινομένων, αν γίνονται μία φορά, λόγω λάθους ή παράλειψης, είναι καλή, πρέπει να του ζητήσουμε να σοβαρευτεί και να κατανοήσει το ρόλο του, γιατί είναι δήμαρχος σε έναν ιστορικό δήμο με πολιτισμό και παραδόσεις και όχι σε έναν τόπο που τον θεωρεί λάφυρό του. Έλεος με τέτοιου είδους αντιλήψεις.

Εν τέλει είναι προκλητικό κ. Δήμαρχε να πραγματοποιείτε τέτοιες συναντήσεις στον χώρο του γραφείου στο δημαρχείο όταν μέχρι σήμερα οι συνεδριάσεις της οικονομικής επιτροπής, που αποτελείται από 7 άτομα (λιγότερα από αυτά των συναντήσεών σας), πραγματοποιούνται δια περιφοράς και οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, προσφάτως ξεκίνησαν να γίνονται με τηλεδιάσκεψη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ