ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Η ανακοίνωση – επίθεση στον δήμαρχο και πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ για την καθυστέρηση στην προώθηση σημαντικών έργων

Από τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο πληροφορηθήκαμε ότι η ΔΕΥΑ Τεμπών αρχίζει την αντικατάσταση παλαιών δικτύων ύδρευσης από αμίαντο, προϋπολογισμού περίπου 3.5 εκ. ευρώ συν 24% ΦΠΑ, αφού ολοκλήρωσε τις διαδικασίες υπογραφής της εργολαβικής σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου.

Ευλόγως, λοιπόν, διερωτώμεθα : Τι γίνεται με την εξέλιξη των έργων που έχουν προγραμματιστεί από τη ΔΕΥΑ Τυρνάβου ; Ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα αντικατάστασης του δικτύου αμιάντου σε Τύρναβο και Αμπελώνα ; Πότε, επιτέλους , θα συμβασιοποιηθούν τα αναμενόμενα έργα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα κρίσιμης σημασίας αντιπλημμυρικά ;
Ας ληφθεί, τουλάχιστον , υπόψη ότι το σύνολο της προγραμματισθείσης  επένδυσης θα ανέλθει στο ύψος των 10 περίπου εκ. ευρώ, πράγμα που σημαίνει ότι θα εισρεύσει ως “μάννα εξ ουρανού” στη χειμαζόμενη τοπική οικονομία.
Ξύπνα, συνεπώς , κ. Κόκουρα και τρέξε. Οι άλλοι Δήμοι τρέχουν τα έργα τους και συ πηγαίνεις με τον αραμπά. Οι άλλοι Δήμοι διαμορφώνουν το μέλλον τους και συ είσαι μόνο για κομματικά ρουσφέτια και φωτογραφίες απεικόνισης δικών σου επαγγελματικών αναζητήσεων, εντός μάλιστα του Δημοτικού Καταστήματος.
ΞΥΠΝΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ