ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ Ζ. ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ

Σοκ στους δικαστικούς και νομικούς κύκλους της Λάρισας προκάλεσε η είδηση του θανάτου του προέδρου του Διοικητικού Εφετείου Λάρισας Ζαχαρία Λαμπρινού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός αργά το βράδυ της Τρίτης μέσα στο σπίτι του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το thestival.gr η υπηρεσία του δικαστικού λειτουργού είχε δηλώσει στις αρχές ότι είχε μέρες να δώσει σημεία ζωής και αργά το βράδυ της Τρίτης άνδρες της Πυροσβεστικής κλήθηκαν από την αστυνομία και μετέβησαν στην οδό Σωκράτους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να παραβιάσουν την πόρτα εισόδου του διαμερίσματος του διοικητικού δικαστή, ενώ με την είσοδο των ανδρών της Διεύθυνσης Ασφαλείας στον χώρο διαπιστώθηκε πως ο 63χρονος δικαστής ήταν νεκρός.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ιατροδικαστής εκτίμησε ότι είχαν περάσει περίπου πέντε ημέρες από τον θάνατό του, ο οποίος φέρεται να επήλθε από παθολογικά αίτια. Φως στην υπόθεση και τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει νεκροψία-νεκροτομή που παραγγέλθηκε, με την αστυνομία πάντως να έχει αποκλείσει την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας.

Ε.Π.

Με πληροφορίες από thestival.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ