ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2021.

Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν για τις μεταθέσεις Γενικής Εκπαίδευσης από περιοχή σε περιοχή ανήλθαν στις 3507.

Το πλήθος των αιτήσεων που συμμετείχαν τελικά στην διαδικασία ανήλθαν σε 3276 εκ των οποίων ικανοποιήθηκαν 2118 (ποσοστό 64,65 %).

Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν για τις μεταθέσεις Ειδικής Αγωγής ΣΜΚΔ001 (τύπου ΣΜΕΑΕ/ΕΕΕΕΚ/ΚΕΣΥ) ανήλθαν στις 177.

Το πλήθος των αιτήσεων που συμμετείχαν τελικά στην διαδικασία ανήλθαν σε 137 εκ των οποίων ικανοποιήθηκαν 82 (ποσοστό 59,85 %).

Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν για τις μεταθέσεις Ειδικής Αγωγής ΣΜΕΑ003 (τύπου ΚΩΦΩΝ-ΤΥΦΛΩΝ) ανήλθαν στις 11.

Το πλήθος των αιτήσεων που συμμετείχαν τελικά στην διαδικασία ανήλθαν σε 6 εκ των οποίων ικανοποιήθηκαν 0 (ποσοστό 0,0 %).

Οι μετατιθέμενοι οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης, στην οποία υπάγεται η περιοχή μετάθεσής τους, προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά σε σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές. Μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησής τους παρουσιάζονται στις νέες τους θέσεις για ανάληψη υπηρεσίας με τη λήξη του διδακτικού έτους. Σ’ αυτούς περιλαμβάνονται και οι εκπαιδευτικοί των οποίων η απόσπαση λήγει στις 31-8-2021.

Τα στελέχη εκπαίδευσης αναλαμβάνουν υπηρεσία στη νέα τους θέση ύστερα από τη  λήξη της θητείας τους.

Oι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης και δεν ικανοποιήθηκε, δεν μετατίθενται είτε διότι δεν υπήρχαν κενές οργανικές θέσεις είτε διότι υπολείπονται των μονάδων μετάθεσης αυτών που μετατίθενται.

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης  έτους 2021 σε μορφή pdf 

Μεταθέσεις ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ σχολεία σε μορφή pdf 

Μεταθέσεις σε Ειδικά Σχολεία σε μορφή pdf 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ