ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στη συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων προχωρά ο Δήμος Λαρισαίων μετά από απόφαση που πάρθηκε κατά πλειοψηφία στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Στόχος του Συμβουλίου είναι η ανάδειξη των προβλημάτων, η ενημέρωση και η διευκόλυνση των συνεργασιών με το Δημοτικό Συμβούλιο και η προώθηση της εφαρμογής της ενταξιακής πολιτικής», ανέφερε στην εισήγησή του ο αντιδήμαρχος Σωτ. Βούλγαρης, με τους επικεφαλής των παρατάξεων να τάσσονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία (εκτός της γνωστής για τις θέσεις της παράταξης) υπέρ της συγκρότησης του οργάνου.

Σημειώνεται πως στο Συμβούλιο θα μετέχουν 6 σύμβουλοι, εκ των οποίων οι τέσσερις της πλειοψηφίας και δύο της αντιπολίτευσης, καθώς και πέντε εκπρόσωποι των μεταναστών, όπως ορίστηκαν μετά από συνάντηση μεταξύ της Ύπατης Αρμοστείας και του FORUM Μεταναστών.

Έτσι στο Συμβούλιο Ένταξης από πλευράς δήμου θα μετέχουν από την πλειοψηφία ο πρόεδρος του ΔΣ Δ. Δεληγιάννης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Βούλγαρης, Ρεβήσιος και η κ. Απρίλη, από την παράταξη της Ρ. Καραλαριώτου ο κ. Δρυστέλλας και από τη ΛΑΣΥ ο κ. Παπαδούλης.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ