ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ VOL 143

Όχι πήρα και αναθάρρησα με τους υψηλούς προσκεκλημένους για τον εορτασμό της επετείου, πρώτον διότι να, τα πρώτα 200 χρόνια είναι δύσκολα και μόλις τα καβατζάραμε και δεύτερον όσον να πεις άλλη γκλαμουριά ο κιμάς γαρίδας από κάτι ανεκδιήγητες και πασέ σκορδαλιές και μπακαλιάρους.

Αλλιώς ρε φίλε νοιώθεις την παλιγγενεσία με τη Γιάννα-υπερπαραγωγή με θρυλικό τσαντάκι φούντα-φέσι δύο σε ένα και ας γιορτάζεις δυο αιώνες αγώνα για τη λευτεριά στέλνοντας sms για να ξεμπουντρουμιαστείς σπεύδοντας για τσιγάρα στο περίπτερο και πίσω στον καναπέ για να απολαύσεις τις εκδηλώσεις.

Περηφάνεια και άγιος ο θεός γιατρέ μου, μέχρι νεωτέρας (πάντα) για την επιστροφή στην κανονικότητα, διότι που θα πάει θα περάσουν οι δύο κρίσιμες εβδομάδες που ευαγγελίζεσαι ένα χρόνο τώρα και μετά ποιος μας πιάνει σε free covid μπαρ και ακρογιαλιές.

Κατά τα άλλα δεν είναι να κλείσεις τα μάτια για σιέστα μεσημεριανή που λέει ο λόγος και ξυπνάς έχοντας χάσει τουλάχιστον τον κακό χαμό, τόσο που δεν τους προλαβαίνεις τους άριστους και από κοντά και τις επιλογές τους κ. Κεραμέως μου να σε χαρώ και σένα και την Cisco σου.

Παιδιά ciscoθείτε να βγούμε στους δρόμους που θα έλεγε και ο ποιητής και ας αναφερόταν σε άλλη επέτειο, που να μου το θυμηθείτε αυτό το μπέρδεμα πως έχουμε Δημοκρατία επειδή ντε και καλά ψηφίζουμε δεν θα μας βγει σε καλό, να τις προάλλες το’παθε γνωστή που θεώρησε εαυτόν συμπάσχουσα των ανέργων πίνοντας καφέ περαστική έξω από τον ΟΑΕΔ, που μάτι δεν έκλεισε η αγχωμένη.

Δεν πάμε καλά γιατρέ μου, θες τα κρούσματα, θες ο καυγάς για το αν το σωστό είναι επίταξη ή επιστράτευση (που καιρός να παραδεχτείς πως το σωστό είναι ενίσχυση και μόνιμες προσλήψεις), θες το ένα θες το άλλο φτάσαμε να κοιτάμε πότε με το καλό θα μπει τέλος στο βάσανο του ιού να’ρθει επιτέλους η οικονομική κρίση, που όσο να πεις μετά από τόσα μνημόνια της έχουμε πάρει τον αέρα και την παίζουμε στα δάχτυλα.

Σε άλλα νέα και πίσω στις εκδηλώσεις δάκρυσε σου λέει ο Κάρολος και ξεπάγιασε η πριγκιπική σύζυγος Καμίλα στο Σύνταγμα, τόσο που κουβερτούλα ζέστανε τα πόδια της δουκίσσης της Κορνουάλης, που ο θεός μας φύλαξε και δεν συναχωθήκαμε, αφού λόγω καραντίνας περιοριστήκαμε στα του οίκου μας οικτίροντας τους καλεσμένους για το δράμα τους.

Με τις ευχές μας όλες για καλή λευτεριά πάμε τραγούδι και στα πλατό της εκπομπής η νέα δημιουργία του Θανάση Παπακωνσταντίνου. Τι καλύτερο από μια ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΖΩΗ και μια σύμπραξη με τον Σωκράτη Μάλαμα;

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ