ΕΦΥΓΕ ΣΤΑ 54 ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΑΡΑΤΩΡΑΣ

Την τελευταία του πνοή ανήμερα της γιορτής του άφησε χθες στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας ο 54χρονος εκπαιδευτικός Βαγγέλης Ταρατώρας που υπηρετούσε στο ειδικό σχολείο της Νεάπολης και πάλευε τις τελευταίες ημέρες με τον κορωνοΊό ο οποίος δυστυχώς τον νίκησε.

Ο εκλιπών που κατάγεται από τη Συκιά Ελασσόνας, αφήνει πίσω τη σύζυγό του επίσης εκπαιδευτικό και τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Η κηδεία του γίνεται στις 12 μ. σήμερα σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Τη θλίψη του για το χαμό του εκπαιδευτικού εξέφρασε και ο πρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών α/βαθμιας του νομού Δ. Παπαποστόλου που συνυπηρετούσε μαζί του μέχρι πρότινος, σε δημοτικό σχολείο του δήμου Φαρσάλων.

Συλλυπητήριο μήνυμα

Σε συλλυπητήριο μήνυμά της η διευθύντρια α/βαθμιας εκπαίδευσης του νομού Αικ. Καραγιώργου σημειώνει:

“Ένας αγαπητός συνάδελφος και φίλος δεν είναι πια κοντά μας…

Ο εκπαιδευτικός Ευάγγελος Ταρατώρας, δυστυχώς έφυγε πρόωρα για το μεγάλο ταξίδι, μετά από άνιση μάχη με τον αόρατο εχθρό. Πολλοί από εμάς, είχαμε την τιμή και την χαρά να συνεργαστούμε μαζί του. Όλοι συμφωνούσαμε ότι ήταν εξαιρετικός Δάσκαλος, φίλος και συνεργάτης γεμάτος ευγένεια, πραότητα και διάθεση προσφοράς στην εκπαίδευση. Πάντοτε σεμνός και ταπεινός στο εκπαιδευτικό του έργο του, υπηρέτησε με ήθος και ακεραιότητα, αποτελώντας πρότυπο για τους συναδέλφους του.

Προσωπικά και εκ μέρους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου μας και τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο.

Η πρόωρη απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στην εκπαιδευτική μας κοινότητα. Θα παραμείνει για πάντα στις μνήμες μας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ