2,5 ΤΟΝΟΥΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Η ΕΟΑΣ ΗΛΕΙΑΣ (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάνω από δυόμιση τόνους ελαιολάδου δόθηκαν στα σεισμοπαθή χωριά του Δαμασίου και της Ποταμιάς του δήμου Ελασσόνας από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλογών Νομού Ηλείας (ΟΑΣΥ). Οι αγρότες της Ηλείας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των συναδέλφων τους της Λάρισας, με τους οποίους έδωσαν και δίνουν κοινούς αγώνες για τα δίκαια αιτήματα τους μέσα από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων δείχνοντας την έμπρακτη αλληλεγγύη τους.

Μάλιστα ταξίδεψαν με τα αγροτικά τους οχήματα εκατοντάδες χιλιόμετρα ώστε να φέρουν βοήθεια στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Η παράδοση έγινε παρουσία των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων Δαμασίου και Μέσοχωρίου του Προέδρου της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Ηλείας Θανάση Βομπίρη και μελών των αγροτικών τους συλλογών οι οποίοι συνοδευόταν από τον γραμματέα της ΕΟΑΣΝΛ Στ. Τσικριτσή και μέλη της ΕΟΑΣΝΛ μεταξύ των οποίων και ο διοικητικός του Α.Σ. Τυρνάβου Λεωνίδας Βασιλείου.

“Το οργανωμένο αγροτικό κίνημα πέρα από τους κοινούς αγώνες δείχνει την αλληλεγγύη του στους συνανθρώπους μας μπροστά σε τέτοιες φυσικές καταστροφές και το επόμενο διάστημα θα σταλθεί βοήθεια και από άλλες περιοχές της χώρα μέσω της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσικριτσής.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ