Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ”Η ΕΛΠΙΔΑ” ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΟΥΛΑΝΗ

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση τη διοίκησης του συλλόγου

Αποχαιρετάμε έναν απ’ τους παλιότερους Εθελοντές Αιμοδότες του Συλλόγου μας, τον εξαίρετο Φίλο Μιχάλη Ουλάνη, εκφράζοντας τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά και τους οικείους του.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στην κοινωνία του Αμπελώνα, αφού ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός Μιχάλης Ουλάνης, που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή, ήταν ένας πραγματικά εξαίρετος άνθρωπος και άριστος δάσκαλος, όπως χαρακτηρίστηκε από γενιές μαθητών.

Υπήρξε μάλιστα και ιδιαίτερα ενεργό μέλος στην τοπική κοινωνία, συμμετέχοντας και στο Δ/Σ του ΚΑΠΗ της πόλης μας.

Έντιμος, εργατικός, ευσυνείδητος, πρόσχαρος, δοτικός και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει οποιονδήποτε ζητούσε τη βοήθειά του!

Αφοσιωμένος στην οικογένειά του πάσχιζε και αγωνιούσε μέχρι το τέλος της ζωής του για την καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση των αγαπημένων του παιδιών.

Οι Συνάδελφοι που υπηρέτησαν μαζί του, αλλά και όσοι μαζί του συνεργάστηκαν, θα κρατήσουν τις καλύτερες αναμνήσεις από την κοινή εργασιακή τους πορεία.

Η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στη σύζυγό του Βασιλική και στους γιους του Αχιλλέα και Αγησίλαο, καθώς και στις οικογένειές τους, που είμαστε βέβαιοι ότι θα παραμείνουν ενωμένες και θα τιμήσουν τη μνήμη του αγαπημένου τους συζύγου και πατέρα.

Πιστός στις αξίες της Προσφοράς, της Ανθρωπιάς και της Αλληλεγγύης, αγωνιζόταν για την προώθηση της ιδέας και του θεσμού της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην πόλη μας και όχι μόνο!

Και όταν κάποια στιγμή, λόγω ηλικίας, του ήταν αδύνατο να αιμοδοτεί, εξακολουθούσε να παλεύει για την διάδοση του θεσμού της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει Συμπολίτες μας να γίνουν και αυτοί Εθελοντές Αιμοδότες!

Η ανιδιοτελής προσφορά του στον Σύλλογό μας, υπήρξε ιδιαίτερα σημαντική!

Πάντα πρόθυμος και συνεργάσιμος να προβάλει τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου μας, γιατί όπως χαρακτηριστικά έλεγε

“το έργο του Συλλόγου μας είναι πολύ σημαντικό και οι Συμπολίτες μας το αντιλαμβάνονται, το αναγνωρίζουν, το τιμούν και το στηρίζουν έμπρακτα με την αιμοπροσφορά τους”.

Ο Σύλλογός μας, χάνει ένα πολύτιμο Φίλο και Συνεργάτη!

Η απώλειά του αφήνει πραγματικά ένα δυσαναπλήρωτο κενό στη Μεγάλη Οικογένεια των Εθελοντών Αιμοδοτών του Συλλόγου μας.

Θα μείνεις για πάντα στην καρδιά μας Φίλε Μιχάλη!

Καλό σου ταξίδι!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ