Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ

Το μήνυμα της Στέλλας Μπίζιου από το Κιλελέρ 

«Η συμπλήρωση 111 χρόνων από την εξέγερση των κολίγων στο Κιλελέρ δεν μπορεί να αποτελεί ένα έκθεμα στο μουσείο της ιστορίας μας. Οφείλουμε να ανανοηματοδοτούμε το περιεχόμενο της και να αγωνιζόμαστε για μια πιο δίκαιη κοινωνία, για μια πιο σύγχρονη αγροτική παραγωγή, για έναν κόσμο που λειτουργεί με σεβασμό απέναντι στη φύση και το περιβάλλον».

Τα παραπάνω δήλωσε από το Κιλελέρ, όπου βρέθηκε για να γιορτάσει την επέτειο της εξέγερσης, η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κ. Στέλλα Μπίζιου.

«Το μήνυμα του Κιλελέρ είναι πάντα διαχρονικό και επίκαιρο, η ανάπτυξη και η ευημερία αφορούν το σύνολο και όχι τους λίγους. Με φόντο την κλιματική αλλαγή είμαστε αντιμέτωποι με σύγχρονες προκλήσεις που απαιτούν και σύγχρονες λύσεις. Για να εξασφαλίσουμε ότι και οι επόμενες γενεές θα απολαμβάνουν τον δικό μας τρόπο ζωής οφείλουμε να επενδύσουμε στην κοινωνική ισότητα και σε μια πράσινη χωρίς αποκλεισμούς οικονομία με σεβασμό στους πόρους του πλανήτη.

Η αγροτική ανάπτυξη και η βιωσιμότητα των αγροτικών επιχειρήσεων είναι το εχέγγυο της ευημερίας της χώρας. Η ενίσχυση των παραγωγικών μας δυνάμεων αποτελεί κεντρικό πυλώνα της εθνικής αναπτυξιακής στρατηγικής», δήλωσε η κα Μπίζιου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ