ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Έντονος προβληματισμός μα και οργή στη Λάρισα, καθώς εδώ και μήνες στόχος βανδάλων έχει γίνει το Αθλητικό Κέντρο «Δ. Κουκουλίτσιος-Δ. Μουσιάρης», ενώ μόλις χτες χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση φωτιάς που κατέκαψε δίκυκλο που ήταν σταθμευμένο στις εγκαταστάσεις του.

Όπως διαπιστώθηκε άγνωστοι είχαν προξενήσει φθορές και στο εσωτερικό του σπάζοντας και λεηλατώντας, ενώ τον Ιανουάριο του ’20 άγνωστοι έδρασαν και πάλι βάζοντας φωτιά με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή του κυλικείου για να επανέλθουν λίγες μέρες αργότερα βανδαλίζοντας τον χώρο, καταστρέφοντας κάδους, βάφοντας με σπρέι κοινόχρηστους χώρους και σπάζοντας ολόκληρα κομμάτια τσιμέντου (φωτο).

Για τους νέους βανδαλισμούς ενημερώθηκε άμεσα ο δήμος Λαρισαίων, με τους κατοίκους της περιοχής αλλά και τους αναρίθμητους αθλούμενους που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις να μιλούν ανοιχτά για στοχοποίησή τους σημειώνοντας το απαράδεκτο των ενεργειών που προσβάλλει την πόλη και λειτουργεί σε βάρος των πολιτών που το χρησιμοποιούν, απολαμβάνοντας έναν χώρο άθλησης που αποτελεί περιουσία όλων.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ