ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΚΑΥΣΙΜΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Φαντάζει απίστευτο αλλά δυστυχώς όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ο δήμος Τυρνάβου ξέμεινε το τελευταίο διάστημα από καύσιμα αφού κάποια προβλήματα στην τήρηση των όρων της σύμβασης μεταξύ του δήμου και της προμηθεύτριας εταιρείας, η επιχείρηση δίνει καύσιμα για την κίνηση των οχημάτων με το σταγονόμετρο, ελάχιστα λίτρα καθημερινά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κινηθούν απορριμματοφόρα και φορτηγά ή μηχανήματα.

Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι να μην εκτελούνται όλα τα προγράμματα αποκομιδής στη Δ.Ε. Τυρνάβου (Τύρναβος, Δαμάσι, Αργυροπούλι, Δένδρα) και να υπάρχει συσσώρευση απορριμμάτων με ότι μπορεί αυτό να συνεπάγεται για τη δημόσια υγεία.

Ενδεικτικό είναι ότι σήμερα έγιναν μόνο δύο προγράμματα αποκομιδής απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων ενώ άλλα δύο δρομολόγια δεν έγιναν καθόλου.

Παρόμοια ήταν και χθες η κατάσταση ενώ όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές αν η κατάσταση συνεχιστεί χωρίς κάποιες αλλαγές στις σχέσεις δήμου και προμηθευτή ίσως από αύριο να σταματήσει η αποκομιδή των στερεών αποβλήτων.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα μείζονος σημασίας πρόβλημα στο δήμο που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα από τη δημοτική αρχή γιατί μπαίνει επιτακτικά και το θέμα της διασφάλισης της δημόσιας υγείας, ενώ καταρρακώνεται και το κύρος του δήμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ