ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Δήλωση του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών με αφορμή το ρεπορτάζ για την προβληματική προμήθεια καυσίμων για τα οχήματα του δήμου

Το ζήσαμε κι αυτό , δηλαδή τον έσχατο εξευτελισμό μιας ολόκληρης δημοτικής Αρχής…λόγω χρεών σε εταιρεία προμήθειας καυσίμων.
Το κύρος της δημοτικής Αρχής του Τυρνάβου έχει καταρρακωθεί ανεπανόρθωτα , καθώς δεν μπορεί λόγω ανεπάρκειας καυσίμων να διεκπεραιώσει ακόμα και τις στοιχειωδέστερες των υπηρεσιών του , όπως δηλαδή είναι η περισυλλογή των απορριμμάτων.

Όμως, τα “εντέλλεσθε” ο κ. Κόκουρας ξέρει να τα υπογράφει αμέσως και απνευστί. Στις απευθείας αναθέσεις δεν τον προλαβαίνουμε και στις προσλήψεις των ημετέρων έχει γίνει ειδήμων. Επιπροσθέτως η αρμαθιά των συμβούλων- παρατρεχάμενων που έχει δίπλα του, για να καλύπτει την εξόφθαλμη ανικανότητά του, πληρώνεται κανονικότατα με παχυλούς μισθούς εις βάρος του Δημοτικού ταμείου.

Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, που ο Δήμος εξευτελίζεται , υφιστάμενος εξώδικα από επαγγελματίες που ζητούν τα λεφτά τους, καθώς οφείλει χιλιάδες ευρώ και τους έχει απλήρωτους εδώ και επτά περίπου μήνες, εάν η πληροφόρηση που έχουμε είναι ακριβής.

Απορώ, όμως, και με τους αιρετούς της δημοτικής ομάδας του κ. Κόκουρα. Οι άνθρωποι αυτοί δεν βλέπουν τον ξεπεσμό; Οι άνθρωποι αυτοί δεν αντιλαμβάνονται τα αδιέξοδα στα οποία έχουν περιέλθει; Δεν έχουν συνειδητοποιήσει τον κατήφορο στον οποίο τους σύρει ο κ. Κόκουρας ; Δεν βλέπουν την απαξίωση στα μάτια των Τυρναβιτών; Δεν ντρέπονται καθόλου;
Τόσο πολύ τους έχει επηρεάσει και τους έχει θολώσει το…μηνιάτικο ; Τόσο πολύ έχουν αγαπήσει τον…μισθό τους;

Έλεος πια, κ. Κόκουρα. Μετά και τον τελευταίο αυτό εξευτελισμό, απορώ πώς βρίσκεστε ακόμη στο γραφείο του δημάρχου. Απορώ, γιατί κάποιος άλλος στη θέση σας θα είχε ήδη παραιτηθεί από ντροπή και μόνο. Όταν ένας δήμαρχος δεν μπορεί να εξασφαλίσει ούτε καύσιμα για τα απορριμματοφόρα , τα μαζεύει και φεύγει νύχτα.

ΥΓ. : ΕΡΩΤΗΜΑ : Το αυτοκίνητο του δημάρχου , που ο κ. Κόκορας ανερυθρίαστα έχει μετατρέψει σε Ι.Χ , τροφοδοτείται κανονικά με καύσιμα ;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ