ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΤΗΣ ESTIASIGREECE ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΚΛΕΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

«Στις 31 Μαρτίου 2021 θα παραδώσουν τα κλειδιά της εστίασης στο Μέγαρο Μαξίμου οι επιχειρηματίες του κλάδου», ανακοίνωνε από τις 5 Μαρτίου η ΠΟΕΣΕ, σε μια κινητοποίηση που μάλλον εξελίσσεται σε φιάσκο καθώς με νέα της απόφαση η Ομοσπονδία ανέστειλε τη δράση!

“Λόγω των ιδιαίτερα βεβαρημένων επιδημιολογικών δεδομένων η Διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων – ΠΟΕΣΕ, αποφάσισε την ΑΝΑΒΟΛΗ της προγραμματισμένης εκδήλωσης παράδοσης των κλειδιών στο Μέγαρο Μαξίμου η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021.

Με νεότερη ανακοίνωσή της θα ενημερώσει για την πορεία της πανελλαδικής δράσης «ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» και την παράδοση των κλειδιών στο Μέγαρο Μαξίμου”, αναφέρει η ΠΟΕΣΕ, προκαλώντας την έκρηξη της Estiasigreece.

«Η αναβολή της παράδοσης των κλειδιών της εστίασης στο Μαξίμου, υποτιμά και απαξιώνει τα σωματεία που συμμετείχαν στην εκδήλωση ελπίζοντας πως θα σταλεί ένα μήνυμα προς την κυβέρνηση.

Η ανικανότητα συντονισμού και υλοποίησης μιας απλοϊκής εκδήλωσης, καθώς και η προσχηματική αναβολή της, δύο μέρες πριν, επιβεβαιώνει την ανεπάρκεια και την έλλειψη ηγεσίας της ΠΟΕΣΕ .

Δυστυχώς κύριοι για όλους σας η ιστορία θα καταγράψει το τεράστιο φιάσκο, που πρόσθεσε άλλο έναν κρίκο απαξίωσης στον κλάδο», σήκωσε το θέμα με σημερινή της ανάρτηση η Estiasigreece.

Πολλά τα ερωτηματικά και ακόμη μεγαλύτερη η αγωνία χιλιάδων επαγγελματιών και εργαζομένων στον κλάδο, αφού οι παλινωδίες της κυβέρνησης από τη μια και η αναποφασιστικότητα της Ομοσπονδίας από την άλλη προβληματίζουν την εστίαση, με τις υποχρεώσεις να τρέχουν και τον κίνδυνο λουκέτων και απώλειας χιλιάδων θέσεων εργασίας να στέκεται δαμόκλειος σπάθη πάνω από τα κεφάλια τους.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ