ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ «ΚΙΤΡΙΝΩΝ» ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ 303 ΠΕΒ ΖΗΤΗΣΕ Ο Γ.Γ ΥΠΕΘΑ

Επίσκεψη-επιθεώρηση στο 303 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσεως (ΠΕΒ) στη Λάρισα προκειμένου να διαμορφώσει ιδία άποψη σχετικά με τις ζημιές που προκάλεσε ο πρόσφατος σεισμός, αλλά και τις επιπτώσεις στη παραγωγική λειτουργία της Μονάδας, πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντ. Οικονόμου.

Με στόχο την ενημέρωση του αρμόδιου ΥΠΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλου ο γραμματέας του υπουργείου εστίασε στα τρία κτίρια που χαρακτηρίσθηκαν «κίτρινα» και ζήτησε να σφραγιστούν έως ότου αποκατασταθούν πλήρως οι ζημιές.

«Ο κ. Οικονόμου συνεργάστηκε ενδελεχώς με τον Διοικητή του 303 ΠΕΒ Συνταγματάρχη (ΤΧ) Βάιο Αργυρόπουλο και με τον Υποδιοικητή προκειμένου να εξευρεθούν τρόποι ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του εργοστασίου ταυτοχρόνως με την αποκατάσταση των ζημιών σε όλες τις υποδομές.

Ο Γ.Γ. ενημερώθηκε λεπτομερώς από την Διευθύντρια Πολιτικού Προσωπικού κ. Ελισάβετ Μαργαρίτη για τα επείγοντα θέματα του πολιτικού προσωπικού και αναχώρησε αφού ευχαρίστησε όλους για τις ενέργειες τους για την ταχεία αποκατάσταση των ζημιών», αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: ΥΠΕΘΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ