ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΜΕ ΔΕΝΔΡΩΔΕΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ – ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΜΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Δίπλα στους παραγωγούς ο Κώστας Κολλάτος

Τις περιοχές που υπέστησαν ζημιές σε  δενδρώδη καλλιέργειες επισκέφθηκε χθες το πρωί ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Τεμπών Κώστας Κολλάτος και στελέχη της παράταξη του παρουσία κλιμακίου του ΕΛΓΑ Λάρισας και παραγωγών της περιοχής .

Ο κ. Κολλάτος σε δήλωση του αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στην δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι παραγωγοί  της περιοχής του Δήμου Τεμπών με την ολοκληρωτική καταστροφή που υπέστην στις δενδρώδεις καλλιέργειες μετά και τον τελευταίο παγετό του Μαρτίου, ακόμη ζήτησε την άμεση στήριξη της Πολιτείας για να μπορέσουνε να ανταπεξέλθουν οι παραγωγοί του δήμου στις ανάγκες που προκύπτουν .

Τέλος ο κ. Κολλάτος τόνισε: η παράταξη «Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης» θα σταθεί δίπλα στον παραγωγό όπως έκανε πάντα όλα τα Δίπλα στους παραγωγούς ο Κώστας Κολλάτος .

Σε απελπισία οι παραγωγοί με δενδρώδης καλλιέργειες , χάθηκαν οι κόποι μιας χρονιάς σε λίγα λεπτά .

Τις περιοχές που υπέστησαν ζημιές σε  δενδρώδη καλλιέργειες επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης  στο δήμο Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος και στελέχη της παράταξη του παρουσία κλιμακίου του ΕΛΓΑ Λάρισας και παραγωγών της περιοχής .

Ο κ. Κολλάτος σε δήλωση του αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στην δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι παραγωγοί  της περιοχής του Δήμου Τεμπών με την ολοκληρωτική καταστροφή που υπέστην στις δενδρώδεις καλλιέργειες μετά και τον τελευταίο παγετό του Μαρτίου, ακόμη ζήτησε την  άμεση στήριξη της Πολιτείας για να μπορέσουνε να ανταπεξέλθουν οι παραγωγοί του δήμου στις ανάγκες που προκύπτουν .

Τέλος ο κ. Κολλάτος τόνισε: η παράταξη «Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης»θα σταθεί δίπλα στον παραγωγό όπως έκανε πάντα όλα αυτά  τα χρόνια ,μαζί θα διεκδικήσουμε όσα δίκαια αναλογούν στον κάθε  παραγωγό .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ