ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΙ…

Ανακοίνωση του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών, με αφορμή παράπονα που εξέφρασαν σεισμόπληκτοι του Δαμασίου

Η  “Δράση Πολιτών” δέχεται βροχή τηλεφωνημάτων από σεισμοπλήκτους του Δαμασίου , οι οποίοι μέχρι τώρα διέμεναν σε Ξενοδοχεία των Τρικάλων, καθώς τα σπίτια τους έχουν χαρακτηριστεί  “κίτρινα” ή  “κόκκινα” από τους ελεγκτές.

Όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν, ο Δήμος Τυρνάβου τους ενημέρωσε ότι θα πρέπει να εγκαταλείψουν τα Ξενοδοχεία και να φροντίσουν οι ίδιοι για τη στέγασή τους.

Οι σεισμόπληκτοι , συνεπώς , κυριολεκτικά πετιούνται στο δρόμο από τον κ. Κόκουρα και την παρέα του, καθώς κανείς δεν έχει φροντίσει να υπάρχουν τουλάχιστον οι απαραίτητοι οικίσκοι ή τα τροχόσπιτα για να στεγαστούν οι άνθρωποι αυτοί.

Οι άνθρωποι βρίσκονται σε μεγάλο αναβρασμό και βλέπουν ότι πολύ γρήγορα έχουν εγκαταλειφθεί από τους δήθεν “ευαίσθητους” που έβγαιναν φωτογραφίες και μοίραζαν κλειδιά μπροστά στις κάμερες.

Προφανώς, ο κ. Κόκουρας , αντί να διεκδικήσει για τους σεισμοπλήκτους του Δήμου φροντίδα και αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και να σταθεί αρωγός και στυλοβάτης δίπλα τους, έχει καταντήσει απλός οστιάριος της ΝΔ, οι βουλευτές της οποίας ήταν μόνο παχιά λόγια για την προσωπική τους προβολή στις εφημερίδες και στις τηλεοράσεις.

Μπράβο αναίσχυντοι… Να σας χαίρεται ο Τύρναβος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ