ΜΑΣΤΙΓΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Σε κατάσταση νευρικού κλονισμού είναι εκατοντάδες κάτοχοι σταθερών τηλεφώνων σε όλο το νομό Λάρισας οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες γίνονται δέκτες πολλαπλών ενοχλητικών τηλεφωνημάτων από αριθμούς Γερμανίας τους οποίους χρησιμοποιούν απατεώνες με στόχο να αποσπάσουν χρήματα μέσω χρεώσεων για δήθεν υπηρεσίες που παρείχαν.

Μετά από τους ιδιοκτήτες τηλεφωνικών γραμμών στο δήμο Τυρνάβου που είναι ανάστατοι εδώ και 15 ημέρες περίπου, έχει γράψει σχετικά το paidis.com, ενοχλητικά τηλεφωνήματα δέχονται άτομα στους δήμους Λαρισαίων, Ελασσόνας και Φαρσάλων.

Δήμος Φαρσάλων: Προσοχή στους πολίτες για τις προσπάθειες τηλεφωνικής εξαπάτησης

Μάλιστα ο δήμος Φαρσάλων για να προστατέψει τους δημότες του εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα παρατηρείται «βροχή» τηλεφωνημάτων από αριθμούς του εξωτερικού, προς τα σταθερά τηλέφωνα των πολιτών.

Αντίστοιχα περιστατικά έχουν καταγραφεί και σε άλλες περιοχές του νομού Λάρισας, με τις αρχές να καλούν τους πολίτες να μην αποδέχονται τις συγκεκριμένες κλήσεις και πολύ περισσότερο να μη συναινέσουν σε κανένα από τα ενδεχόμενα αιτήματα που θα τους θέσουν οι καλούντες επικαλούμενοι διάφορες προφάσεις.

Για το λόγο αυτό εφίσταται ιδιαιτέρως η προσοχή των πολιτών. Από την πλευρά του ο δήμος, έχει ήδη γνωστοποιήσει τα παραπάνω στις αρμόδιες αρχές, ζητώντας την παρέμβασή τους.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com