ΠΛΗΘΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Νέα ήθη από τη ΔΕΥΑ ΤΥρνάβου που αδιαφορώντας για τα προβλήματα που δημιουργούν στους καταναλωτές οι διακοπές νερού που αν μη τί άλλο είναι και συχνές και πολύωρες στον Αμπελώνα, αποφάσισε να μην ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό για τις διακοπές που γίνονται, για το χρόνο που θα διαρκέσουν αυτές οι διακοπές και για το είδος της βλάβης.

Αποτέλεσμα σήμερα το πρωί το paidis.com να έχει γίνει δέκτης παραπόνων και ερωτημάτων για τη βλάβη που επηρεάζει μεγάλο τμήμα της πόλης που είναι χωρίς νερό σε ώρες αιχμής για νοικοκυριά και καταστήματα.

Αναγνώστης υποστήριξε ότι γύρισε από το χωράφι μετά από εργασίες ψεκασμού και έμεινε με τις σαπουνάδες στο μπάνιο αφού δεν είχε νερό, ενώ αναγνώστρια σημείωσε ότι άφησε το φαγητό στη μέση επίσης λόγω διακοπής νερού.

Τέλος άλλη αναγνώστρια που κινδυνεύει να μείνει χωρίς πλυντήριο, επικοινώνησε με την επιχείρηση και όπως μας ενημέρωσε της είπαν ότι για τη διακοπή υπάρχει ανάρτηση στην τεράστιας επισκεψιμότητας ιστοσελίδα της επιχείρησης.

Οτι και να πούμε είναι λίγο. Ας ελπίσουμε ότι θα μας ενημερώσουν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης για το χρόνο αποκατάστασης της βλάβης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ