ΤΟ ΠΥΣΔΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ “ΑΙΡΕΤΩΝ”

Σε μείζονος σημασίας θέμα για την προάσπιση των συμφερόντων των εκπαιδευτικών β/βαθμιας στη Λάρισα έχει εξελιχθεί η εμμονή των στελεχών των Α.ΔΗ.Κ. να θεωρούν ότι μέσω της διαδικασίας από την οποία απείχε το 95% σχεδόν του κλάδου, εκλέχθηκαν στο ΠΥΣΔΕ, και νομιμοποιούνται να εκπροσωπούν τον κλάδο που τους γύρισε ηχηρά την πλάτη στις εκλογές ακολουθώντας τις προτροπές όλων των συνδικαλιστικών παρατάξεων για αποχή από τη διαδικασία.

Μάλιστα παραμένουν στις θέσεις που κέρδισαν εκμεταλλευόμενοι την απουσία από τις εκλογές όλων των παρατάξεων, ακόμη και τώρα που τόσο η ΟΛΜΕ όσο και η τοπική ΕΛΜΕ τους καλούν να παραιτηθούν και να ακολουθήσουν τις αποφάσεις του κλάδου, όπως έκανε το σύνολο σχεδόν των εκπαιδευτικών σε όλη τη χώρα.

Και σαν να μην έφτανε το ότι στρογγυλοκάθισαν στις καρέκλες των αιρετών, που δεν τις κέρδισαν μέσα από εκλογική διαδικασία με ότι μπορεί αυτό να συνεπάγεται για προσωπικά οφέλη είτε σε θέματα εξουσίας είτε σε θέματα ωραρίου, άρχισαν να εκδίδουν και ανακοινώσεις για δήθεν προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου, ενώ βλέποντας φαντάσματα μας ενημερώνουν ότι δεν τρομοκρατούνται ούτε και παραιτούνται.

Μπροστά σε αυτές τις πρωτόγνωρες εξελίξεις το paidis.com καθιστά σαφές στους “αιρετούς”, ότι δεν πρόκειται να φιλοξενήσει καμία ανακοίνωσή τους που έχει να κάνει με τη λειτουργία του ΠΥΣΔΕ γιατί θεωρεί ότι αφού δεν τους θέλει ο κλάδος, δεν μπορούν να τον εκπροσωπούν.

Αντίθετα, ανακοινώσεις της παράταξης που αποτελούν απάντηση σε ανακοινώσεις παρατάξεων ή της ΕΛΜΕ που τους αφορούν, θα δημοσιεύονται κανονικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ