ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ: ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ

Κατάθεση ενώπιον της Εισαγγελέως για το συμβάν στο πάρκο του Αγίου Αντωνίου το βραδάκι της Τρίτης 30 Μαρτίου έδωσαν χθες οι γονείς του 13χρονου μαθητή που σύμφωνα με τις καταγγελίες έσπασε το χέρι ύστερα από πτώση που του προκάλεσαν αστυνομικοί, ενώ σύμφωνα με της Ενωση Αστυνομικών Λάρισας γλίστρησε και έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, παραθέτοντας σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com στοιχεία για τα όσα συνέβησαν εκείνο το βραδάκι.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες οι γονείς από την πρώτη στιγμή ζήτησαν να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης ώστε να λάμψει η αλήθεια, υποστηρίζοντας ότι έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Εισαγγελέα που διέταξε προκαταρκτική εξέταση κατατέθηκε και γνωμάτευση της ιατροδικαστή για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το χέρι του παιδιού, ύστερα από την πτώση.

Εν τω μεταξύ με δεδομένη διάσταση που έχει πάρει το θέμα και επειδή στο επίκεντρο βρίσκονται ανήλικα παιδιά οι γονείς των παιδιών ζητούν να πέσουν οι τόνοι, να σταματήσει η οποιαδήποτε εκμετάλλευση του θέματος, ώστε τα παιδιά να επιστρέψουν στην κανονικότητα αισθανόμενα ασφάλεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ