ΜΠΕΤΟΒΕΡΓΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΒΡΥΣΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ενδεικτικές της νοοτροπίας ορισμένων που καταδυναστεύουν όμως την καθημερινότητα των πολλών οι εικόνες που καταγράφονται στα παράλια του νομού Λάρισας, που υποδέχονται τους πρώτους επισκέπτες τους με μπετόβεργες που χάσουν εκτεθειμένες δίπλα στο κύμα, σκουπίδια, μέχρι και κλεμμένες βρύσες!

Απογοητευτική η εικόνα που έρχεται από τα Μεσάγκαλα, με τις σκουριασμένες και σίγουρα επικίνδυνες μπετόβεργες (απομεινάρια κάποιας κατασκευής;) να… καμαρώνουν δίπλα στο κύμα, ενώ σε κοντινή απόσταση και στην κοινότητα Καστρί Λουτρό κάποιοι επιμένουν να αφαιρούν μέχρι και τις βρύσες από τις ντουζιέρες!!

Το φαινόμενο δεν είναι πρωτοφανές, αφού σύμφωνα με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο της κοινότητας ανάλογο περιστατικό καταγράφηκε και πέρσι, με τα μέλη του συλλόγου να εξαντλούν το χιούμορ και πλέον και την υπομονή τους αναφέροντας σε ανάρτησή του τα εξής:

“Πέρσι την αφαίρεση της βρύσης από τις ντουζιέρες την αντιμετωπίσαμε με χιούμορ λέγοντας ότι κάποιος αφού έκανε ντους πήρε κατά λάθος φεύγοντας και την βρύση . Σήμερα διαπιστώσαμε και πάλι τα ίδια. Βρε άχρηστε φθηνέ άνθρωπε αν έχεις ανάγκη από 3 ευρώ έλα στον Σύλλογο να σου τα δώσουμε να αγοράσεις μια. Δεν καταλαβαίνεις ότι η ζημία που κάνεις είναι δεκαπλάσια της αξίας της. Ε φτάνει πιά, λίγη αξιοπρέπεια”.

Και λίγος σεβασμός θα μας επιτραπεί να προσθέσουμε…

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ