ΣΑΛΟΣ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΥΜΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Για δημόσια ακολασία συνελήφθησαν περισσότερες από 12 γυναίκες, οι οποίες φωτογραφίζονταν ολόγυμνες σε μπαλκόνι σε διαμέρισμα στο Ντουμπάι για διαφημιστικούς λόγους. Σε φωτογραφία απεικονίζονται τουλάχιστον 19 γυναίκες οι οποίες προετοιμάζονταν για γυμνή φωτογράφιση, η οποία φέρεται να είναι για ισραηλινό porn site. Συνωστίζονται γυμνές σε καναπέδες και καρέκλες, μάλλον γύρω από έναν φωτογράφο, μέσα στο διαμέρισμα.

Η είδηση για τη… σκανδαλώδη φωτογράφιση έγινε γνωστή όταν έγινε ευρέως διαδεδομένο το βίντεο που απεικόνιζε τα μοντέλα να ποζάρουν στο μπαλκόνι. Το διαφημιστικό αυτό κόλπο μπορεί να καταστρέψει τι ς σχέσεις των ΗΑΕ με το Ισραήλ όπως επισημοποιήθηκαν στην ιστορική συμφωνία που υπέγραψαν στον Λευκό Οίκο τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, και στην οποία συμμετείχε και το Μπαχρέιν. Τα Εμιράτα προσπάθησαν να καλωσορίσουν τους νέους τους επισκέπτες τοποθετώντας ισραηλινά προϊόντα σε σούπερ μάρκετ του Ντουμπάι και φωτίζοντας το Μπουρτζ Καλίφα με αφορμή τη Μενορά, την εβραϊκή γιορτή τον Δεκέμβριο.

Ωστόσο, αυτό το περιστατικό μπορεί να “τραυματίσει” τη νέα σχέση επειδή τα μοντέλα παραβίασαν τους νόμους των Εμιράτων για δημόσια ευπρέπεια. Η νομοθεσία που καλύπτει το γυμνό και άλλες “άσεμνες συμπεριφορές”, επιβάλλει ποινές έως έξι μήνες φυλάκισης και πρόστιμο 5.000 dirham (983 λίρες). Ο διαμοιρασμός πορνογραφικού υλικού τιμωρείται επίσης με ποινή φυλάκισης και πρόστιμο έως 500.000 dirham σύμφωνα με τους νόμους της χώρας, οι οποίοι βασίζονται στον ισλαμικό νόμο ή τη Σαρία. Τα μοντέλα στη γυμνή φωτογράφιση ήταν μέρος ενός διαφημιστικού κόλπου για έναν ισραηλινό ιστότοπο, που θεωρείται ότι είναι μια έκδοση ενός αμερικανικού site για ενήλικες, που δεν έχει κατονομαστεί.

Το Σάββατο το απόγευμα οι φωτογραφίες και τα βίντεο περισσότερων από 12 γυναικών που πόζαραν στη σειρά ολόγυμνες σε μπαλκόνι σε πλούσια αστική γειτονιά του Ντουμπάι μέρα μεσημέρι έκαναν τον γύρο του διαδικτύου σοκάροντας την ομοσπονδία των εφτά εμιράτων, όπου παραβατικές συμπεριφορές, όπως τα δημόσια φιλιά ή η κατανάλωση αλκοόλ χωρίς άδεια, τιμωρούνται με φυλάκιση. Η αστυνομία του Ντουμπάι είπε ότι όσοι συνελήφθησαν για το “άσεμνο” βίντεο παραπέμφθηκαν στη δημόσια δίωξη. “Τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές”, ανέφερε η δήλωση της αστυνομίας, “δεν αντικατοπτρίζουν τις αξίες και την ηθική της κοινωνίας των Εμιράτων”.
enikos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ