ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΔΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λάρισας της ΝΔ Χρ. Καπετάνος συναντήθηκε με την πρόεδρο της επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής

Με την βουλευτή του νομού Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρο της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος και Υποεπιτροπής Υδατικών Πόρων της Βουλής κ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στη Λάρισα, συναντήθηκε ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π.  Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Καπετάνος

Η κ. Αυγερινοπούλου, ως Πρόεδρος της Επιτροπής, επισκέφθηκε τις πληγείσες από το σεισμό περιοχές, διαπίστωσε από κοντά τις εκτεταμένες ζημιές και ενημερώθηκε για τις ενέργειες που γίνονται  για την έγκαιρη αποκατάστασή τους.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας κ.Καπετάνος, την ενημέρωσε για την άμεση ανάγκη υλοποίησης του φράγματος στη Σκοπιά, όπου πρόσφατα το Υπουργείο Υποδομών ανακοίνωσε ότι προχωρά στην εκπόνηση μελέτης  για την κατασκευή του με ΣΔΙΤ, ενώ την ενημέρωσε και για τα δύο άλλα φράγματα σε Ναρθάκιο και Δίλοφο, που θα επιλύσουν το υδρευτικό πρόβλημα των Φαρσάλων.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο, το πολυσχιδές έργο του οποίου, εξήραν τόσο η κα Αυγερινοπούλου όσο και ο κ. Καπετάνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ