ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ

Συνεχίζοντας τις δράσεις του με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας το Εργατικό Κέντρο Λάρισας πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης αγωνιστικό συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Υγειονομικοί, σωματεία, εκπρόσωποι φορέων και συλλογικότητες έδωσαν το παρών στη συγκέντρωση, ενώ όπως τονίστηκε από τους ομιλητές έναν και πλέον χρόνο από την έναρξη της πανδημίας γίνεται όλο και πιο κατανοητό ότι η υγεία μπαίνει σε δεύτερη προτεραιότητα για την κυβέρνηση της ΝΔ.

«Το κράτος έστω και τώρα καλείται να ενισχύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας», επανέλαβαν μιλώντας στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΕΙΝΚΥΛ Ν. Νταφούλης και Αθ. Αθανασιάδης, ενώ η Αν. Χατζηβασίλη, μέλος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου ΣΕΥΠ και ο Γ. Τσιούγκρας, μέλος του ΔΣ του ΕΚΛ κάλεσαν την κυβέρνηση να πάρει μέτρα για την προστασία της υγείας, τονίζοντας πως «ο αυταρχισμός και η καταστολή δεν θα περάσουν».

Η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε με πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Λάρισα, με τους διαδηλωτές να πραγματοποιούν συμβολικά ολιγόλεπτη στάση σε ιδιωτικό θεραπευτήριο επαναλαμβάνοντας το αίτημα για επίταξη των ιδιωτικών δομών υγείας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ// ΒΙΝΤΕΟ: Δ. Καστανάρας


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ