Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝ ΜΠΡΑΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ

Από τις 2 Απριλίου ενημέρωνε τους αναγνώστες του το paidis.com για την απουσία βασικού καλαθοσφαιριστή της ΚΑΕ Λάρισα από τις προπονήσεις της ομάδας μιλώντας για «διαζύγιο» των δύο πλευρών, με την επιβεβαίωση να έρχεται στο ματς του περασμένου Σαββάτου με το Μεσολόγγι, αλλά και επίσημα πλέον μέσω σχετικής ανακοίνωσης που είδε τη Δευτέρα το φως της δημοσιότητας.

«Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Kendrick Shamar «Ken» Brown, ύστερα από ομόφωνη απόφαση της διοίκησης», αναφέρεται στην ολιγόλογη ανακοίνωση της ΚΑΕ, δίχως να υπάρχει καμία περαιτέρω ενημέρωση για τους λόγους που οδήγησαν τη διοίκηση σε μια τέτοια απόφαση παραμονές ενός κρισιμότατου αγώνα και μόλις τρεις (πλέον δύο) στροφές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Με τους απορημένους και προβληματισμένους από την εξέλιξη φιλάθλους να μιλούν ακόμη και για «λευκή πετσέτα» δεν έλειψαν οι φωνές που επικρότησαν την απόφαση περιγράφοντας κακή αγωνιστική παρουσία του παίκτη, ενώ η-έστω και στο παρά πέντε- έλευση του 25χρονου Μπράξτον Χάγκινς αν μη τι άλλο υποδηλώνει την πρόθεση της διοίκησης να το παλέψει μέχρι τέλους ενισχύοντας την ομάδα.

Θυμίζουμε πως ο Κεν Μπράουν υπήρξε πρωταγωνιστής σεναρίου αποχώρησης και τον περασμένο Δεκέμβριο, ωστόσο σε μια απίστευτη συγκυρία η πολύ καλή του εμφάνιση στο νικηφόρο ματς του πρώτου γύρου με το Μεσολόγγι (16 πόντοι με 2/2 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 8 ασίστ, 5 κλεψίματα, 1 ριμπάουντ, 1 μπλοκ κι 1 λάθος σε 28:11 λεπτά συμμετοχής) ανέτρεψε τα τότε δεδομένα, για να φτάσουμε τελικά στο διαζύγιο λίγο πριν την αναμέτρηση με τον ίδιο αντίπαλο!

Εκείνο που προέχει είναι να επικρατήσει ηρεμία στο Λαρισινό στρατόπεδο προκειμένου να συγκεντρωθεί στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, ενώ μένει να δούμε αν στις λίγες μέρες από την έλευσή του ο Μπράξτον Χάγκινς καταφέρει να βρει τα πατήματά του βγαίνοντας ως λαγός από το καπέλο του Ν. Παπανικολόπουλου και συμβάλλοντας στη μάχη της παραμονής.

Όσο για την ομόφωνη απόφαση της αποχώρησης Μπράουν και τα σενάρια που διακινούνται μπορούν να περιμένουν το άνοιγμα των καφέ για τον σχολιασμό τους στα μπασκετικά στέκια της πόλης.

Προς το παρόν προέχουν άλλα…

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ