ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Ο Δήμος Τυρνάβου σε εφαρμογή των υπ’ αριθ. 189/2020 και 190/2020 ομόφωνων αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου, ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας απαλλαγής από το ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και φωτισμού για τις επιχειρήσεις που διέκοψαν την λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορονοϊού COVID – 19, για το χρονικό διάστημα που ίσχυαν οι περιορισμοί και η διακοπή της εργασίας τους και την απαλλαγή από τα αναλογούντα τέλη για τις επιχειρήσεις που δεν έκαναν χρήση του παραχωρημένου κοινόχρηστου χώρου.

Για την απαλλαγή για το έτος 2020 οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σε ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση esoda@tirnavos.gr ή σε φωτοαντίγραφα στο γραφείο του Τμήματος Προσόδων και Περιουσίας μέχρι την Παρασκευή 7 Μαΐου 2021, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 2492350136, υπεύθυνη κα Σακούτσιου Βασιλική.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε τα σχετικά αρχεία αιτήσεων με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:

https://www.tirnavos.gr/el/deltia-typou/item/1887-apallagi-apo-dimotika-teli-logo-diakopis-leitourgias-tis-epixeirisis-sto-dimo-tyrnavou

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com