ΘΡΗΝΟΣ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΟΥΤΣΙΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της κλινικής «Ευτύχιος Πατσίδης Α.Ε» στην οποία έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από αναβατόριο

Θρήνος σε Τρίκαλα και Γιάννινα για τον θάνατο του 56χρονου αγγειοχειρουργού Στέλιου Κούτσια, που έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν κάτω από συνθήκες που ερευνώνται καταπλακώθηκε από αναβατόριο σε ιδιωτική κλινική της Λάρισας.

Στο πένθος βυθίστηκαν τα Τρίκαλα, τόπος καταγωγής του εκλιπόντος, όπως και τα Γιάννενα, όπου ο 56χρονος δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια ως Διευθυντής της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Ο Στέλιος Κούτσιας ανέλαβε Αναπληρωτής Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων τον Ιούνιο του 2018 και παράλληλα ήταν Διευθυντής της Αγγειοχειρουργικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Είχε διατελέσει μέλος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το 2011 είχε εκλεγεί λέκτορας Αγγειοχειρουργικής – Ενδοαγγειακής Χειρουργικής της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Εξειδικεύτηκε στην Ενδοαγγειακή χειρουργική στη Μεγάλη Βρεττανία (Νοσοκομείο Queen’s Mary, Νότινγχαμ) κάτω από την καθοδήγηση ενός από τους πρωτοπόρους της Ενδοαγγειακής Χειρουργικής στον κόσμο, τον Καθηγητή Brian Hopkinson, ενώ συμμετείχε σε πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια (workshop) που αφορούσαν την Ενδοαγγειακή χειρουργική, τις νέες τεχνικές ενδοφλέβιας κατά-λυσης των κιρσών (Laser ή ραδιοσυχνότητες) και τη θεραπεία του Διαβητικού ποδιού.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΠΑΤΣΙΔΗ

Με αφορμή το τραγικό περιστατικό η κλινική «Ευτύχιος Πατσίδης» σημειώνει σε ανακοίνωσή της τα εξής:

«Εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας για το θλιβερό συμβάν που έλαβε χώρα σήμερα στην Γενική Κλινική «Ευτύχιος Πατσίδης Α.Ε.» που είχε ως αποτέλεσμα την τραγική απώλεια του εξαίρετου ιατρού.

Απευθύνουμε θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και την οικογένειά του καθώς και την αμέριστη συμπαράσταση στο πένθος τους».

Ειρήνη Παπουτσή

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ