ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η πρόταση που είχε κατατεθεί σε προηγούμενη συνεδρίαση του δ.σ. της ΕΛΜΕ Λάρισας από την Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών Λάρισας για πρόταση μομφής κατά του μέλους του δ.σ. του οργάνου Κ. Πατσή, επειδή συμμετείχε στις εκλογές για το ΠΥΣΔΕ Λάρισας σε αντίθεση με τις αποφάσεις της ΟΛΜΕ και των κατά τόπους ΕΛΜΕ, όπως αυτή συνδιαμορφώθηκε και από την πρόταση που κατέθεσαν οι ΣΥΝΕΚ, συζητήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του οργάνου.

Στην ίδια συνεδρίαση η εγκαλούμενη τόνισε ότι πριν προχωρήσει η οποιαδήποτε διαδικασία θα πρέπει να απολογηθεί ώστε και με την δική της απολογία να παραπεμφθεί το θέμα στην 1η δια ζώσης γενική συνέλευση των μελών της ΕΛΜΕ που είναι και αρμόδια για να αποφασίσει.

Το δ.σ. με τις ψήφους των 3 μελών της ΔΑΚΕ, των 2 των ΣΥΝΕΚ, των 2 της Αγωνιστικής Παρέμβασης και τη 1 της ΠΕΚ αποφάσισε ότι θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κ. Πατσή, την οποία κάλεσε να απολογηθεί σε νέα συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Απριλίου.

ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΨΗΦΙΣΜΑ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προχθεσινή συνεδρίαση, το δ.σ. της ΕΛΜΕ δεν κατέληξε στην έκδοση ψηφίσματος για τα γεγονότα στο πάρκο του Αγίου Αντωνίου, αφού η πρόταση που κατέθεσαν ΣΥΝΕΚ και Αγωνιστική Παρέμβαση καταψηφίστηκε από ΔΑΚΕ και ΑΔΗΚ, ενώ η ΠΕΚ ψήφισε λευκό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ