Ν. ΚΟΥΒΕΛΑΣ: ΜΙΑ ΤΥΦΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Δήλωση του τοπικού συμβούλου Αμπελώνα της Δράσης Πολιτών
Η κατάσταση που επικρατεί στο δρόμο προς τον βιολογικό καθαρισμό του Αμπελώνα είναι απερίγραπτη. Η εικόνα, φωτογραφίες της οποίας σας έχω στείλει , είναι ντροπιαστική.
Παντού τριγύρω επικρατεί ένα διάχυτο σκουπιδαριό , που έχει μετατρέψει την περιοχή σε σκουπιδότοπο-χωματερή. Η όλη κατάσταση προσβάλλει κάθε νοήμονα δημότη και δείχνει ακόμα μια φορά την εγκατάλειψη που ζει ο Αμπελώνας από τη δημοτική αρχή ενός ανύπαρκτου δημάρχου.
Είναι να απορεί κανείς πράγματι. Κανένας από τους συμβούλους της δημοτικής αρχής δεν βλέπει τι συμβαίνει στην περιοχή του; Κανένας από τους αιρετούς που πληρώνονται από τον δημοτικό κορβανά δεν βλέπει τις απαράδεκτες αυτές εικόνες που προσβάλλουν το περιβάλλον και τον πολιτισμό του Δήμου μας ; Είναι μόνο για φωτογραφίες και αρώματα; Γιατί τους πληρώνουμε όταν δεν μπορούν να ανταποκριθούν ούτε στοιχειωδώς στις υποχρεώσεις τους;
Τελικά, η παρούσα δημοτική αρχή είναι εντελώς τυφλή. Τα μάτια τους ανοίγουν μόνο όταν βλέπουν το μηνιάτικο. Τότε δεν χάνουν ούτε ευρώ. Γίνονται ανοιχτομάτηδες και βγαίνουν από τον λήθαργο.
Μπράβο, παιδιά. Άξιος ο μισθός σας. Δεν ιδρώνετε καθόλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ