ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ 25ΧΡΟΝΗ ΕΓΚΥΟ ΜΕ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ

Σοκάρει η είδηση για την επίθεση που δέχθηκε 25χρονη έγκυος γυναίκα από άγνωστο άνδρα  ο οποίος της πέταξαν καυστικό υγρό τραυματίζοντάς την ευτυχώς όχι τόσο σοβαρά όσο τραυματίστηκε η άτυχη Ιωάννα. Εν τω μεταξύ με την εξέλιξη του ρεπορτάζ νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη, την οποία κατήγγειλε η παθούσα που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, η γυναίκα, ηλικίας 25-26 ετών, είναι έγκυος 4 μηνών και τα εγκαύματα που έχει από το καυστικό υγρό είναι στο πρόσωπο και το στόμα της.

Το χρονικό της επίθεσης
Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε το θύμα, ενώ περπατούσε στις 11 Απριλίου, τα μεσάνυχτα, επί της οδού Ηπείρου, στην Κυψέλη, άνδρας που επέβαινε σε αυτοκίνητο, σταμάτησε, βγήκε από το αμάξι και αιφνιδιάζοντας την γυναίκα έβαλε βαμβάκι ή πανί εμποτισμένο με το καυστικό υγρό στο πρόσωπο της γυναίκας. Εν συνεχεία διέφυγε!

Δεν είναι γνωστό ακόμη το κίνητρο της επίθεσης, ωστόσο, ευτυχώς δεν έχει τόσο σοβαρά τραύματα όσα είχε η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι, στην Καλλιθέα, τον Μάιο του 2020, αλλά σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα περίεργο και άκρως ανησυχητικό περιστατικό που διερευνάται από την αστυνομία.

Με πληροφορίες από thecaller.gr

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com