ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΠΥΡΓΟ,  ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΑ

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας έργο για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο δρόμο που οδηγεί στους οικισμούς του Δήμου Τεμπών Παλαιόπυργο, Μεσάγγαλα και Κουλούρα. Το έργο, προϋπολογισμού 550.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και περιλαμβάνει εργασίες  σε μήκος 15 χιλιομέτρων περίπου, από τη διασταύρωση της ΠΑΘΕ μέχρι τους τρεις οικισμούς.

«Οι δρόμοι μας ενώνουν και μας φέρνουν κοντά με ασφάλεια» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Βελτιώνουμε το επίπεδο οδικής ασφάλειας  και  την πρόσβαση στους παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Τεμπών με νέο έργο στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες των μόνιμων κατοίκων αλλά και των πολλών παραθεριστών και  επισκεπτών της περιοχής.  Σε συνεργασία με τις τεχνικές μας υπηρεσίες επενδύουμε σε έργα οδικής ασφάλειας που διευκολύνουν την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων και παράλληλα απαντούν στη μεγαλύτερη πρόσκληση της εποχής που είναι η συντήρηση και δημιουργία θέσεων εργασίας» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Το έργο περιλαμβάνει  νέα ασφαλτόστρωση σε σημεία του δρόμου που παρουσιάζουν φθορές, ρηγματώσεις και καθιζήσεις, διαγράμμιση και εργασίες οριζόντιας και κάθετης σήμανσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ