ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ 59 Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ

Συλλυπητήρια μηνύματα της επιχείρησης, των εργαζομένων, του Β. Κόκκαλη και της Ρ. Καραλαριώτου

Πέθανε στη Θεσσαλονίκη, σε ηλικία 59 ετών χτυπημένος από τον καρκίνο, ο Νίκος Καραγιώργος, διευθύνων σύμβουλος και εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας “ΑΦΟΙ Καραγιώργου” που έχει συνδέσει το όνομά της με την εκκόκκιση του βαμβακιού.

Η οικογενειακή επιχείρηση, αποτελεί σήμερα την μεγαλύτερη του κλάδου στη χώρα μας, με 22 εκκοκκιστήρια βάμβακος, εκ των οποίων αρκετά στη Θεσσαλία.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών ανήλικων παιδιών (τρίδυμα).

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Για το θλιβερό γεγονός η Εταιρία «Εκκοκιστήρια Βάμβακος Σπορελαιουργεία Αδελφοί Νικολάου Καραγιώργου ΑΒΕΕ» με ανακοίνωσή της αναφέρεται στον “αιφνίδιο θάνατο του κορυφαίου στελέχους της, Αντιπροέδρου και διευθύνοντος συμβούλου

ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κ.ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ

επιφανούς προσωπικότητας, που επί έτη, χάρη στην ακάματη εργατικότητά του, την ιδιαίτερη λάμψη της διανοίας του και το πρωτοποριακό του πνεύμα, συνέδεσε αδιάρρηκτα το όνομά του με την εξέλιξη, τα επιτεύγματα και την προσφορά της εταιρείας μας στην εθνική οικονομία, τους εργαζομένους μας και το κοινωνικό σύνολο

ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΒΑΡΥΤΑΤΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ ΜΑΣ

η εταιρεία μας αναστέλλει τις εργασίες και συναλλαγές της επί διήμερο (14 και 15/4).

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Ανακοίνωση εξέδωσε και το Δ.Σ. των Εργαζομένων της εταιρίας:

Όλοι εμείς οι εργαζόμενοι της Εταιρίας Καραγιώργου με θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε τον χαμό του Αντιπροέδρου μας Νικολάου Καραγιώργου.

Ήταν πάντα κοντά μας, σαν ηγέτης αλλά και σαν άνθρωπος. Ήταν πάντα δίπλα στους παφαγωγούς και τους συνεργάτες, πρόθυμος να βοηθήσει, να προσφέρει, να υποστηρίξει.

Η οδύνη μας για τον χαμό του είναι τεράστια.

Η υπόσχεσή μας είναι μία και σαφής, να συνεχίσουμε δυναμικά να προσφέρουμε για την εταιρία μας, όπως θα επιθυμούσε.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Αντί στεφάνων κατάθεση ποσού στον Σύλλογο “Ελπίδα” Φίλων παιδιών με καρκίνο”.

Ο Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Με αφορμή την είδηση της απώλειας του Νίκου Καραγιώργου, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Είμαι βαθιά συντετριμμένος από το άγγελμα του θανάτου του Νίκου Καραγιώργου, ενός ανθρώπου που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στο χώρο της παραγωγικής αλυσίδας του ελληνικού βαμβακιού, συνδράμοντας στην ανάπτυξη, την παραγωγή υγιούς πλούτου από τον πρωτογενή τομέα στον τόπο μας και στη διατήρηση πλήθους θέσεων εργασίας σε μία δυσμενή συγκυρία.

Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του, αλλά και στο πλήθος των εργαζομένων στην εταιρεία».

Η Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ

Σε συλλυπητήριο μήνυμα της   επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ. Λαρισαίων ,  κ. Ρένας Καραλαριώτου για το θάνατο του Νίκου Καραγιώργου   αναφέρονται τα εξής:

«Με βαθιά θλίψη αποχαιρετώ τον φίλο Νίκο Καραγιώργο έναν άνθρωπο της προσφοράς και της διαρκούς προσπάθειας.

Όλοι όσοι τον συναναστραφήκαμε και είδαμε από κοντά τον αγώνα του για πρόοδο και δημιουργία μένουμε σήμερα καθηλωμένοι στο αναπάντεχο της είδησης.

Ο Νίκος Καραγιώργος υπηρέτησε το όραμα του με συνέπεια και υπήρξε ένας εκ των πλέον πετυχημένων επιχειρηματιών στον χώρο της αγροτικής οικονομίας.

Η απουσία του θα είναι εξίσου ηχηρή.

Θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του . »

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ