ΟΔΗΓΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΣΚΥΛΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΝΙΚΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σε κτηνιατρική κλινική της Λάρισας και ευτυχώς εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ένα σκυλί που το απόγευμα της Κυριακής βρέθηκε κάτω από τις ρόδες ΙΧ, με την οδηγό του οχήματος να το εγκαταλείπει αβοήθητο.

Σύμφωνα με μαρτυρία που έχει στη διάθεσή του ο Σύλλογος Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας «Ελεύθερος» όλα συνέβησαν νωρίς το απόγευμα σε περιοχή του δήμου Κιλελέρ και στον δρόμο προς Νίκαια, όταν ένα δίπορτο ΙΧ μάρκας alpha romeo, σκούρου μπλε χρώματος και με οδηγό γυναίκα φέρεται να παρέσυρε το άτυχο τετράποδο εγκαταλείποντάς το τραυματισμένο και αβοήθητο στην άσφαλτο.

Ο «Ελεύθερος» περιέθαλψε το σκυλί και θα φιλοξενήσει στη συνέχεια το ζώο, που προς το παρόν νοσηλεύεται με αιμάτωμα, ενώ απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το σωματείο, αφού οι έρευνες για το περιστατικό βρίσκονται σε εξέλιξη.

Την ενέργεια καταδίκασε απερίφραστα η αρμόδια αντιδήμαρχος του δήμου Κιλελέρ Βάνα Χλιάπη- Γκουνιαρούδη, ενώ πληροφορίες του paidis.com αναφέρουν πως στο μικροσκόπιο έχει μπει το υλικό από κάμερες ασφαλείας που ενδεχομένως βοηθήσει στον εντοπισμό του οχήματος και της οδηγού που εγκατέλειψε το τραυματισμένο σκυλί, προκειμένου να λογοδοτήσει για την πράξη της.

Ειρήνη Παπουτσή

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com