5.000 ΑΤΟΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ Κ.Υ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ Π.Ι. ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Στον Τύρναβο βρέθηκαν σήμερα ο διοικητής και ο υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ που ανακοίνωσαν την αναβάθμιση του Π.Ι. Δαμασίου με τη σύσταση νέας θέσης μόνιμου ιατρού

Το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου επισκέφτηκαν σήμερα ο διοικητής και ο υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ.κ. Φώτης Σερέτης και Ηλίας Τσιαούσης, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον διευθυντή του Κέντρου Ιωάννη Αντωνόπουλο για την πορεία των εμβολιασμών στα δυο εμβολιαστικά κέντρα ευθύνης του Κέντρου Υγείας σε Τύρναβο και Αμπελώνα με τον συνολικό αριθμό των εμβολιασμένων να ανέρχεται σε περίπου 5.000 άτομα.

Οι κ.κ. Σερέτης και Τσιαούσης αναγνώρισαν τις προσπάθειες του προσωπικού και συνεχάρησαν όλους τους εργαζόμενους για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν στην δύσκολη αυτή συγκυρία.

“Μέσα από τέτοιες προσπάθειες τόνισε αναδεικνύεται ο κομβικός ρόλος της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας” σημείωσε ο διοικητής υπογραμμίζοντας ότι μαζί με τον υποδιοικητή θα συνεχίζουν να στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης διοικητής και υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ συζήτησαν με τον κ. Αντωνόπουλος και το προσωπικό του Κ.Υ. τα προβλήματα που υπάρχουν και απαιτούν λύση και τέλος ανακοίνωσαν ότι έχει ήδη δρομολογηθεί η σύσταση νέας οργανικής θέσης μόνιμου ιατρού για το περιφερειακό ιατρείο Δαμασίου, με στόχο την άμεση αναβάθμιση των υγειονομικών υπηρεσιών στις σεισμόπληκτες περιοχές.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com