ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Παρέμβαση της Στ. Μπίζου στον υπουργό Οικονομικών Χ. Σταϊκούρα

Μετά από πρωτοβουλία της βουλευτού Λάρισας της ΝΔ κας Στέλλας Μπίζιου η κυβέρνηση προχωρά σε αναστολή πλειστηριασμών ακινήτων στις σεισμόπληκτες περιοχές του νομού Λάρισας. Η σχετική τροπολογία κατατέθηκε χθες στη Βουλή μετά το πράσινο φως που έδωσε ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας.

Σε σχετική της δήλωση η κα Μπίζιου σημειώνει:

«Είμαι από την πρώτη μέρα, σε συνεχή επαφή με τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου. Ενημερώνομαι καθημερινά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πληγέντες συμπολίτες μου και σε συνεργασία με τους αρμόδιους υπουργούς παρεμβαίνουμε με λύσεις που ανακουφίζουν και προστατεύουν όσους βρίσκονται σε ευάλωτη θέση μετά τους σεισμούς.

Ο κ. Σταϊκούρας αμέσως μόλις του γνωστοποίησα το θέμα των πλειστηριασμών ανταποκρίθηκε άμεσα δίνοντας εντολή για «πάγωμα πλειστηριασμών» και κατάθεση σχετικής τροπολογίας.

Η Κυβέρνηση αποδεικνύει, για ακόμη μία φορά, ότι διαθέτει άμεσα αντανακλαστικά και υλοποιεί με συνέπεια και ευαισθησία παρεμβάσεις που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες της φυσικής αυτής καταστροφής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ