“ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΕΠΑΛ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΥ 4ου ΕΠΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ο τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών του 4ου ΕΠΑ.Λ.  Λάρισας, για 3η συνεχόμενη χρονιά υλοποιεί το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.» με θέμα «Καλλιτεχνική Μαθητική Έκφραση με Ζωγραφική και Φωτογραφία». Παρόλο τις αντίξοες συνθήκες της φετινής σχολικής χρονιάς, καθηγητές και μαθητές, αποδεικνύουν ότι όλα είναι εφικτά όταν υπάρχει όρεξη και μεράκι.

Η διεύθυνση του 4ου ΕΠΑ.Λ. τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές του, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει πως οι πρώτες δράσεις του προγράμματος είναι γεγονός. Ο τομέας των Εφαρμοσμένων Τεχνών με τις δράσεις του, τεκμηριώνει ότι η τέχνη ενδυναμώνει τους μαθητές που συμμετέχουν προσωπικά και συλλογικά, ενώ με τη διάχυση που κάνει παρουσιάζοντας τη δουλειά τους με εκθέσεις, βοηθά στην κοινωνική αλλαγή, καθώς η τέχνη είναι για όλους.

Καθηγητές που υλοποιούν:  Γιάννης Στεφανής – Συντηρητής έργων τέχνης, Έφη Θάνου – Εικαστικός, Μαρία Λαγού – Τεχνολόγος Γραφικών Τεχνών & Εικαστικός, Γιώργος Παπαδημητρίου – Τεχνολόγος Γραφικών Τεχνών, Βασιλική Πρίντζιου – Γραφίστας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ