ΟΡΓΗ: ΝΕΑΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ (φωτο)

Σοκάρουν οι εικόνες από τις ζημιές σε αμπέλι και αποστακτήριο

Αντιμέτωπος με μια τεράστια καταστροφή της περιουσίας του βρίσκεται το τελευταίο διάστημα αγρότης στην περιοχή Κεραμαριό του Τυρνάβου, αφού όπως καταγγέλλει στο paidis.com άγνωστα άτομα, νεαρής ηλικίας έσπασαν κολώνες και έκοψαν σύρματα σε αμπελοκαλλιέργεια που έχει στο κτήμα του με τις ζημιές να ξεπερνούν τις 8.000 €.

Τα ανήλικα που προφανώς το κάνουν για να σπάσουν πλάκα, αν δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος πίσω από τις ενέργειές τους, δρουν ανενόχλητα και το χειρότερο σπάζουν πλάκα, όταν βλέπουν τον αγρότη να προσπαθεί να επισκευάσει τις ζημιές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχε και ένα αποστακτήριο το οποίο λεηλάτησαν και κατέστρεψαν ολοσχερώς με ζημιές που ξεπέρασαν τις 60.000 € χωρίς μέχρι σήμερα κάποιος να εντοπιστεί και αναγκαστεί να πληρώσει για τις πράξεις του.

Ο αγρότης ζητά την άμεση επέμβαση της αστυνομίας για να σταματήσουν εδώ οι ζημιές και να βρεθούν οι ένοχοι που θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη, ενώ όπως μαθαίνουμε δεν είναι ο μόνος που βρίσκεται σε αυτή τη δύσκολη χρονιά για τους αγρότες αντιμέτωπος με τέτοιου είδους καταστροφές που ίσως και να μην είναι και τόσο αθώες.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ