ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ: ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ 85% ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΕ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΒΡΥΟΤΟΠΟ (φωτο)

Χαρακτηρίζει αντικοινωνική τη συμπεριφορά εκείνων που εναποθέτουν σακούλες με απορρίμματα έξω από άδειους κάδους

Απάντηση στους κατοίκους του Αμπελώνα που διαμαρτύρονται για την εικόνα που παρουσιάζουν πάρκα και χώροι πρασίνου, δίνει μέσω του paidis.com, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γ. Γκάτσος ο οποίος υποστηρίζει ότι ήδη οι καθαρισμοί ξεκίνησαν και μάλιστα έχει καθαριστεί το 85% περίπου των χώρων πρασίνου σε Αμπελώνα και Βρυότοπο και ζητά την κατανόηση και την υπομονή των κατοίκων αφού όπως αναφέρει οι καθαρισμοί θα συνεχιστούν και στους υπόλοιπους χώρους από αύριο Δευτέρα.

“Ολοι ξέρουμε ότι ο Αμπελώνας διαθέτει χώρους πρασίνου εκατοντάδων στρεμμάτων και προσπαθούμε καταβάλλοντας τεράστια προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις αυξημένες ανάγκες καθαρισμού και διατήρησης αυτών των χώρων”, σημειώνει ο κ. Γκάτσος που παραθέτει και μία σειρά φωτογραφιών που αναδεικνύουν τη δουλειά που γίνεται.

Περί απορριμμάτων

Με την ευκαιρία της παρέμβασής του για το πράσινο ο αντιδήμαρχος αναδεικνύει και τις αντικοινωνικές, όπως τις χαρακτηρίζει συμπεριφορές κάποιων που αντί να πετάξουν τα απορρίμματά τους μέσα στους κάδους προτιμούν και αφήνουν έξω από αυτούς σακούλες που γίνονται τροφή και παιχνίδι για τα αδέσποτα με αποτέλεσμα να διασκορπίζονται τα απορρίμματα στην πλατεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ