ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ: ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ…

Δήλωση – καταγγελία του τοπικού συμβούλου της Δράσης Πολιτών για την κατάσταση στην οποία περιήλθε δημοτική περιουσία

Όλοι μας συνηθίζουμε να λέμε ότι ο χώρος της Γιορτής Κρασιού  είναι ένα κόσμημα για τον Αμπελώνα. Το θέμα, όμως , είναι να εννοούμε πραγματικά τη φράση αυτή. Το λέω αυτό, γιατί η δημοτική αρχή του Τυρνάβου μάλλον έχει εγκαταλείψει στη μοίρα του τον εν λόγω χώρο. Αν κρίνουμε από την κατάσταση που επικρατεί στα κτίσματα και στις ξύλινες κατασκευές του χώρου , τότε θα έρθουν στο μυαλό μας βομβαρδισμένα τοπία, που κρύβουν μάλιστα και κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα κάθε ανυποψίαστου επισκέπτη.

Δεν θέλω να επεκτείνω περισσότερο την περιγραφή μου, γιατί οι φωτογραφίες που σας στέλνω αποδεικνύουν ξεκάθαρα τις ντροπιαστικές συνθήκες ερήμωσης που επικρατούν στον χώρο, προσβάλλοντας την αισθητική και την υπερηφάνεια κάθε Αμπελωνίτη.

Δεν μπορώ όμως να μην καταγγείλω δημόσια και πάλι την ανικανότητα μιας δημοτικής αρχής που ταλαιπωρεί το σύνολο του Δήμου και ιδιαίτερα τον Αμπελώνα. Οι άνθρωποι αυτοί είναι απερίγραπτοι , άσχετοι , ακατάλληλοι , ανεύθυνοι και εντελώς αδιάφοροι για τα κακώς κείμενα που υπάρχουν γύρω τους.

Μάλλον έχουμε να κάνουμε με τη χειρότερη δημοτική αρχή που πέρασε από τον τόπο μας. Το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι απευθείας αναθέσεις για το πράσινο και την καθαριότητα του Αμπελώνα , και αυτές χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα, που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν έστω τα χιλιάδες ευρώ που δίνονται σε ημέτερους από το δημοτικό ταμείο με διαδικασίες εξπρές και αδιαφανείς.

Είναι μακράν οι χειρότεροι…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ