ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ

Ανακοίνωση με την οποία υπενθυμίζει στον πρόεδρο του δ.σ. του δήμου Τυρνάβου ότι δεσμεύθηκε προ καιρού να κοινοποιήσει στη Δράση Πολιτών τον κατάλογο με τις απευθείας αναθέσεις του δημάρχου, εξέδωσε η παράταξη και υπογράφει ο επικεφαλής της Στ. Ροντούλης, ζητώντας από τον κ. Γιαννόπουλο να τηρήσει τη δημόσια δέσμευσή του και να πραδώσει τους καταλόγους. Στο κείμενο αναφέρονται τα παρακάτω:

“Σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης , η δημοτική παράταξη  “Δράση Πολιτών” αιτήθηκε επισήμως να της αποσταλεί συγκεντρωτικός  κατάλογος με τις απευθείας αναθέσεις που έγιναν από την δημοτική αρχή του κ. Κόκουρα , από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως και τον Δεκέμβριο του 2020.

Όμως, μέχρι σήμερα δεν μας έχει αποσταλεί το παραμικρό στοιχείο, μολονότι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Γιαννόπουλος,  εις επήκοον όλων , είχε προσωπικά δεσμευτεί ότι θα ανταποκρινόταν στο αίτημα μας εντός των προσεχών ημερών.

Έστω και τώρα, αναμένουμε από τον κ. Γιαννόπουλο την αποστολή του αιτηθέντος καταλόγου , καθώς φρονούμε ότι το θέμα αυτό  διασυνδέεται ευλόγως  με την ποιότητα της οικονομικής διαχείρισης του Δήμου Τυρνάβου”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ