ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Β. ΚΟΚΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

Δεκτή έκανε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Κωστής Χατζηδάκης την τροπολογία που κατέθεσε χθες ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης για την στήριξη μικρομεσαίων, αυτοαπασχολούμενων, αγροτών και επιστημόνων προκειμένου να τύχουν ευεργετικών διατάξεων για τη ρύθμιση των ασφαλιστικών εισφορών τους.

Το κυβερνητικό στέλεχος ανακοίνωσε πως θα φέρει τη συγκεκριμένη ευνοϊκή ρύθμιση σε νομοσχέδιο που θα συζητηθεί στη βουλή την ερχόμενη Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται, πως η τροπολογία που κατέθεσε ο κ. Κόκκαλης αφορά μικρομεσαίους, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες και επιστήμονες, ενώ το αντικείμενο είναι οι ευεργετικές συνέπειες του νόμου 4611/2019 που προβλέπει την παράταση της προθεσμίας υποβολής ρύθμισης σε ασφαλιστικά ταμεία έως και 120 δόσεις.

«Χαίρομαι που η κυβέρνηση έδειξε ευήκοα ώτα και αντανακλαστικά στην πρότασή μας για να παραταθεί η στήριξη επαγγελματικών ομάδων που πλήττονται σφόδρα από την πανδημική κρίση. Είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η πολιτεία απέναντι σ’ αυτούς τους ανθρώπους» σημείωσε σε δήλωσή του ο κ. Κόκκαλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ