ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΑΜΠΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Παρά τις δυσκολίες των περιοριστικών μέτρων λόγω της covid -19 το Διοικητικό Συμβούλιο δεν έμεινε αδρανή, καταβάλαμε μια σημαντική προσπάθεια, ώστε να στηρίξουμε τις ευπαθείς τρίτεκνες οικογένειες, διανέμοντας τρόφιμα και λαμπάδες στις 18 και 20 Απριλίου 2021 στο πλαίσιο δράσεων  αλληλεγγύης. Η προσπάθεια αυτή, εν όψει των Αγίων ημερών του Πάσχα, έχει τη συμβολική της αξία, αλλά και την ουσιαστική.

Αυτό οφείλεται στην έμπρακτη αγάπη των επιχειρήσεων Λάρισας, στο κοινωφελές μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ» και την Ι.Μ. Λαρίσης & Τυρνάβου, που στήριξαν τη δράση των τρίτεκνων ν. Λάρισας και ο καθένας έδειξε με τον τρόπο του την αλληλεγγύη του στους συνανθρώπους μας, που την έχουν μεγάλη ανάγκη.

Τα τρόφιμα διανεμήθηκαν σε εκατόν είκοσι οκτώ (128) τρίτεκνες Η διανομή, έγινε τηρώντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα υγείας για τον κορωνοϊό.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές μας που κοπίασαν για αυτό το υπέροχο έργο,  και

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς και υποστηρικτές μας για τα είδη που προσέφεραν ανιδιοτελώς ήτοι:

Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας

Ι. Μ. Λαρίσης & Τυρνάβου

BRETAS Ε.Π.Ε.

Ελληνική Διατροφή Coop Α.Ε

Τον Δήμο Λαρισαίων και ιδιαιτέρως τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων κ. Σωτήρη Βούλγαρη για την συνεισφορά του στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για να βοηθήσουμε την ευπαθή τρίτεκνη οικογένεια.

Συνεχίζουμε δυναμικά δίπλα στον τρίτεκνο.

Ευχόμαστε Καλές γιορτές με αγάπη και υγεία! Αυτές τις Άγιες μέρες η σκέψη μας πρέπει να είναι στον συνάνθρωπό μας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com