ΕΡΙΞΑΝ ΚΟΠΡΙΕΣ ΣΕ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ!!!

Πυρ και μανία με τον άγνωστο ασυνείδητο που φρόντισε να ξεφορτωθεί μεγάλη ποσότητα κοπριάς που είχε σε χώρο του, σε δημόσιο χώρο και μάλιστα σε πάρκο που βρίσκεται δίπλα σε σχολεία, στον Αμπελώνα, είναι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γ. Γκάτσος ο οποίος φανερά εξοργισμένος μιλώντας στο paidis.com χαρακτήρισε απαράδεκτη τη συμπεριφορά του άγνωστου και σημείωσε ότι μόλις εντοπιστεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με όλες τις προβλεπόμενες κυρώσεις και ο δήμος θα είναι αμείλικτος απέναντί του.

“Δεν είναι δυνατόν εμείς να κάνουμε τεράστιο αγώνα για να καθαρίσουμε τα πάρκα και τους χώρους πρασίνου στον Αμπελώνα και σε όλο το δήμο και κάποιοι ευτυχώς λίγοι να βρωμίζουν τον τόπο, αδιαφορώντας για τους συνδημότες τους, για τα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο στη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά και όλους εκείνους που εργάζονται σκληρά για να διατηρήσουν καθαρή την περιοχή.

Οτι και να πω για τον συγκεκριμένο είναι λίγο. Τοπ μόνο βέβαιο είναι ότι θα εντοπιστεί και θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του”, σημείωσε ο κ. Γκάτσος που χαριτολογώντας σημείωσε ότι τα πάρκα δεν χρειάζονται λίπασμα, αν αυτό κριθεί απαραίτητο θα το φροντίσει η υπηρεσία πρασίνου και όχι ο καθένας που δεν ξέρει τί να κάνει την κοπριά του…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ