Τ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ: Η “ΤΟΥΜΠΑ” ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ

Με κατά πλειοψηφία απόφασή του το τοπικό συμβούλιο της Δ.Κ. Τυρνάβου στη χθεσινή του συνεδρίαση αποφάσισε να γνωμοδοτήσει αρνητικά στην πρόταση του δήμου Τυρνάβου για την ενοικίαση του χώρου και του κτιρίου της “Τούμπας” σε ιδιώτη, μετά από σχετική δημοπρασία, ενόψει και της συζήτησης του θέματος στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Παρασκευή.

Το συμβούλιο υιοθέτησε την πρόταση των συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης και της Πόλης που Θέλουμε αλλά και του συμβούλου της Δράσης Πολιτών που επιπλέον ζήτησε να αξιοποιηθεί ο χώρος μαζί με τη φιλοξενία της φιλαρμονικής και ως δημοτικός χώρος πολιτισμού και με ψήφους 7 έναντι 3 και μίας απουσίας τάχθηκε κατά της ενοικίασης του κτιρίου, προτείνοντας να δοθεί προς χρήση στη Φιλαρμονική του δήμου Τυρνάβου που αναμένεται με τις αποφάσεις της δημοτικής αρχής να μείνει χωρίς λειτουργική και ασφαλή στέγη.

Οπως τονίστηκε θα πρέπει άμεσα ο δήμος να αναλάβει το κόστος των απαραίτητων επισκευών ώστε να μεταφερθεί το συντομότερο δυνατό η φιλαρμονική στο συγκεκριμένο κτίριο και να μην χρειαστεί να μετακομίσει σε άλλα δημοτικά κτίρια.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του paidis.com η πρόταση βρίσκει σύμφωνη και τη Φιλαρμονική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ