ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ

Με μέλη του Δ.Σ. του νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου κατοίκων και φίλων Νέας Σμύρνης, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, σε πολύ καλό κλίμα, έγινε συζήτηση για τους σκοπούς και τη δράση του νεοσύστατου συλλόγου, ενώ εξαρχής τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν ευχαριστίες στη δημοτική αρχή για τη παραχώρηση χώρου για τη λειτουργία του Συλλόγου στο ΚΑΠΗ της συνοικίας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης κατέθεσαν στον Δήμαρχο υπόμνημα θέσεων και προτάσεων του συλλόγου που έχουν να κάνουν με την αποσυμφόρηση του πληθυσμού στην περιοχή «Νταμάρια», τη λειτουργία ποδηλατοδρόμου στην Σάκη Καράγιωργα, ζητήματα  σχετικά με παραβατικές συμπεριφορές, η κατασκευή πεζογέφυρας  που θα συνδέει τη συνοικία με την Ηρώων Πολυτεχνείου και άλλα ζητήματα.

Σημειώνεται ότι προ ημερών το Δ.Σ. του Συλλόγου είχε συνάντηση και με τα μέλη του συμβουλίου της 3ης  Δημοτικής Κοινότητας και την πρόεδρο της κ. Ειρ. Χατζούλη.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρ. Σχίζας, η αντιπρόεδρος κ. Ι. Ιακωβίδου, ο γραμματέας κ. Χαρ. Τζούρας, και τα μέλη  του Δ.Σ. κ.κ. Γ. Τσάκος και  Θ. Κανάκης, ενώ το Δ.Σ. απαρτίζεται επίσης από τους κ.κ. Αν. Σταύρου και Χρ. Γάτο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ